söndag 7 april 2019

.....att vara homosexuell......

En grej jag har funderar på ibland är homosexualitet!

Jag har inte så värst stora, typ inga,  problem med att folk är vare sig bögar, flator, bisexuella, heterosexuella, transsexuella och allt vad det nu kan heta!

Jag gillar liksom kärlek, lycka och trygghet och jag tycker att alla ska ha rätt till det, utan en massa invändningar från trångsynta personer.

För mej får man vara vad man vill, när man vill och hur man vill men jag undrar varför vi är så glada för att stoppa in varandra i fack?

Är det så viktigt att vara antingen det ena eller det andra?

Varför?

Om inte facken fanns,  skulle det då kunna vara så att man kunde bli kär/kåt/intresserad av en härlig och speciell person i stället för  en person med ett särskilt kön?
Om alla liksom bara var i ett enda fack.....


Hade vi inte haft en massa fördomsfulla, missunsamma "fackministrar"  i samhället så hade det nog inte varit några bekymmer med att vara homosexuell eller liknande! Det är ju inte dom med annan sexuell läggning som ställer till besvär det är ju dom som inte kan acceptera att man inte är en "Svensson" som ställer till besvären...



En sak som jag också undrar lite över angående detta ämne: Blir tex en bög äcklad av att tänka sig sex med en tjej på samma sätt som jag upplever att en heterosexuell man blir av att tänka sig sex med en annan man?

Om jag skulle gissa (jag vet ju inte och då får man gissa) så är det såhär: Äckelkänslorna skapar dom som har mycket fördomar kring homosexualitet, hade det inte funnits fördomar kring detta så hade äckelkänslorna inte funnits utan då hade det bara varit så här: Jag tänder på den personen men inte på den!
Man hade sluppit äckelkänslor och skamkänslor liksom...eller....?



Men det är ju onaturligt....

Nä, jag tror inte riktigt att det är så!
Nu är jag egentligen inte säker på att jag vill  jämföra djur och människor men om man nu tycker att det är onaturligt med homosexuella så ska man i alla fall veta att i naturen så är det ganska naturligt.....

Om man tittar på djurvärlden, där det inte förekommer särskilt många religioner, SDanhängare eller andra allmänt trångsynta personer med fördomar så kan man  se att det är ganska vanligt med homo- och bisexuella!

Närmare bestämt vet man, att än så länge, hos 1500 arter förekommer det homosexualitet! Allt från lejon och elefanter till trollsländor och någon otäck tarmmask.....

Vill djuren ha kärlek och sex så har dom uppenbarligen det och då bryr dom sig inte om vilket kön det är.

Ganska intressant faktiskt!

Men finns det egentligen någon fördel för evolutionen med homoförhållanden?

Jajemen, det finns det faktiskt.

Man har tex, spanat in några svarta svanar i australien.  Där det inte är ovanligt att två hanar bildar par. Hanarna är betydligt större och starkare än honorna.

Det kommer honor för att ha sex med den ena eller bägge, hon lägger  ägg i boet sen blir hon bortkörd igen.....(inte så juste precis)!  Hos ett sådant homopar har ungarna 10 gånger så stor chans att överleva som hos ett heterosexuellt svanpar!

Ja,ja, hur naturligt det ena eller andra än må vara, så blir jag nog kvar i mitt heterofack fortsättningsvis, det känns naturligt för mig!


Men jag tänker aldrig döma dig för att du inte är lika naturlig som jag, med håriga ben i högklackat! Ha, ha,ha!

Kärlek, glädje och trygghet åt alla! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar